Bitcoin Cash Hard Fork – Vil BCH ABC forsvinne?

Bitcoin Cash har opplevd en annen hard gaffel. BCH laget den harde gaffelen i henhold til den tidligere estimerte tiden. Vil BCH ABC forsvinne?

16. november 2020 | AtoZ Markets – Bitcoin Cash (BCH), et derivat av Bitcoin opprettet i 2017, har gjennomgått en ny fork. Tidligere i 2018 ble BCH delt inn i Bitcoin Cash ABC og Bitcoin Cash SV.

Den planlagte hardgaffelen skjedde 15. november og delte Bitcoin Cash-nettverket i to separate kjeder: Bitcoin Cash Node (BCHN) og Bitcoin Cash ABC (BCH ABC).

Denne gangen vil sannsynligvis en av de to forsvinne.

Hvorfor BCH ABC vil forsvinne etter Bitcoin Cash hard gaffel
Blokknummeret “661647” utvunnet av Binance ble den siste blokken av Bitcoin Cash. Den første blokken etter splittingen utvinnes av Antpool ved BCHN. Siden den gang har flere gruvearbeidere drevet BCHN etter hverandre, og BCHN er dominerende i situasjonen etter divisjonen.

Månedens megler

Plus500Plus500
Test Plus500 Nå hvorfor Plus500?
På den annen side har ikke BCH ABC fått støtte fra mindreårige. Før hardgaffelen hadde 80% av mindreårige kunngjort støtte for BCHN.

Denne harde gaffelen er resultatet av en konflikt om innholdet i oppdateringen, hvor 8% av gruvebelønningene brukes til utviklingsmidler, den såkalte „mindre skatt.“

BCH ABC støtter denne oppdateringen. BCHN motsatte seg oppdateringen og fjernet mindre avgift fra kildekoden. Som et resultat ble Bitcoin Cash delt i to.

Før hardgaffelen falt Bitcoin Cash 7,5% til $ 237,54. Hvis BCH ABC ikke støttes av mindreårige, vil BGH ABC-blockchain teoretisk „forsvinne“.

De fleste av de største kryptovaluta-børsene som Luno vil støtte BCHN og har kunngjort at de vil arve „BCH“ som identifikasjonssymbol.

Comments are disabled